Известие

Collapse
No announcement yet.

Почистване на кожен салон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Почистване на кожен салон

Здравейте,
    интересувам се от препарат, който почиства кожата. Става въпрос за целия салон. Ако някой е ползвал услугите на автомивка оято прави тази услуга ще съм му благодарен да сподели къде се намира и горе долу цента. Чух, че с парочистачка ставало но ме притеснява да не сваля и боята на кожата.

П.С.
    Моля ви не спамете темата с препарти за омекотяване, кремове вазелини и всякакъв вид омекотяващи препарати. Слона е замърсен не е твърд
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

Първоначално публикувано от rtfm Покажи съобщение
    Здравейте,
    интересувам се от препарат, който почиства кожата. Става въпрос за целия салон. Ако някой е ползвал услугите на автомивка оято прави тази услуга ще съм му благодарен да сподели къде се намира и горе долу цента. Чух, че с парочистачка ставало но ме притеснява да не сваля и боята на кожата.

П.С.
    Моля ви не спамете темата с препарти за омекотяване, кремове вазелини и всякакъв вид омекотяващи препарати. Слона е замърсен не е твърд
    Аз използвам ето това:http://bomarbg.eu/index.php?option=c...id=271&lang=bg
    Почиства,омекотява и предпазва от слънце.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
    http://www.family-sozopol.com/

Comment

Ако става въпрос за почистване ползвам един флакон на NIGRIN бяла течност която почиства салона във дълбочина,продава се във Практикер и струва 20лв ,след това мажа със това което е показал колегата.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Общо взето съм пробвал всичко що го има по бг пазара и даже някои препарати от чужбина, истината е че по юбу от сапуня и топлата вода няма за почистване, след което си го подхранваш с каквото си щеш
        Alfa Romeo 147 "Selespeed"
        sigpic

Comment

...аз ползвам е тва нещо и съм страшно доволен...1.40лв
          Attached Files
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

вземи си на Turtle някои продукт за кожата доста са добри !

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
              ...аз ползвам е тва нещо и съм страшно доволен...1.40лв
              Всички бебешки шамоани със нулево Пе-Ха става за целта

Comment

Аз ползвам ей това --> http://www.ebay.co.uk/itm/AUTOGLYM-L...item25671a21d2
                Autoglym Leather Cleaner

Сложих и снимка да се види преди и след препарата
                Attached Files

Comment

Всякакви кремове за хора стават за почистване кожата, както беше писал Пинко, с крем Нивея най добре.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Здравейте,

П.С.
                    Колега, моя съвет е да отидеш на автомивка, където да ти почистят салона професионално. Тук във Варна има няколко, за София съм сигурен че са повечко. Разликата след машинно почистване е огромна(особено ако салона ти е светъл)

Иначе и аз за моя салон използвам козметика на Търтъл, но тя е само за освежаване и омекотяване.
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

може да ти се стори малко глупаво ама....да си кажа.Обожавам естественна кожа,имам кожени килими,пътеки мебели и т.н.По миналата седмица случайно попадна в/у кожена патека от млякото за тяло на жена ми/НИВЕЯ/ забелязах че като го почистих мястото някак си се освежи.Пробвах го на дивана/светъл оранж/ ефекта беше повече от праличен почисти почти всичко и го омекоти-/бонус е че вече седмица кожата има изключително приятна смрад/Пробвах и с друго мляко за тяло ама нъц.
                      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                      156 1,8ТS-99 ......
                      EX
                      159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                        Колега, моя съвет е да отидеш на автомивка, където да ти почистят салона професионално. Тук във Варна има няколко, за София съм сигурен че са повечко. Разликата след машинно почистване е огромна(особено ако салона ти е светъл)

Иначе и аз за моя салон използвам козметика на Търтъл, но тя е само за освежаване и омекотяване.
                        Колега сподели къде са тези автомивки ,които работят професинално,защото няколко пъти съм оставал разочарован и за това съм си купил няколко препарата и си чистя сам салона,но искам да пробвам машинно почистване не че салона ми е мръсен или захабен,но е така знаеш до къде води фенштината.
                        Alfa romeo GTVex
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Благодаря ви много. Като гледам ще се възползвам от препарата от Практикер. Иначе предпочитам на автомивка но немога да намеря къде. А като гледам колите по горубляне как са ги изпрали стават като нови ама къде ги карат?
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Благодаря ви много. Като гледам ще се възползвам от препарата от Практикер. Иначе предпочитам на автомивка но немога да намеря къде. А като гледам колите по горубляне как са ги изпрали стават като нови ама къде ги карат?
                            Стават да ,но защото си ги почистват за себе си,а на мивките ти го освежават отгоре на бързо и накрая дай 80-100лв.
                            Препарата от практикер е във голям флакон за почистване на кожа NIGRIN не може да го объркаш.
                            Alfa romeo GTVex
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

След почистването и въвеждането и в приличен вид използвай крем Нивея за поддръжката и
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X